Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Εισαγωγή — Περί του παρόντος Blog




Περί του παρόντος Blog




Περί: Στο παρών blog θα δημοσιεύονται (μικρά συνήθως) αυτόνομα διηγήματα, άλλοτε βγαλμένα από την ζωή, κι άλλοτε από την σφαίρα της φαντασίας και του παραλόγου, δημιουργημένα από τα χέρια ενός ερασιτέχνη «συγγραφέα» (λέμε τώρα) που αρέσκεται να γράφει ιστορίες, όταν έχει την διάθεση και τον χρόνο.

Προειδοποίηση: Οι περισσότερες ιστορίες είναι ακατάλληλες για ανήλικους, θρησκόληπτους, εθνικιστές, και πάσης φύσεως στενόμυαλους αναγνώστες. Ενίοτε μπορεί να περιέχουν χλευασμό προς παραδοσιακές και παγιωμένες ηθικές αξίες της κοινωνίας, ύβρεις και χρήση άσεμνης γλώσσας, καθώς και γλαφυρές περιγραφές ερωτικών σκηνών· σε μερικές περιπτώσεις, ακόμη κι ομοφυλοφιλικών.

Νομική Ενημέρωση: Επιτρέπεται η αποθήκευση των διηγημάτων στον προσωπικό υπολογιστή των αναγνωστών, καθώς και η ελεύθερη αναπαραγωγή των κειμένων-αρχείων, για πάσα μη κερδοσκοπική χρήση.

Σημείωση: Η καλόβουλη κι εποικοδομητική κριτική είναι ευπρόσδεκτη. Παρακαλείται η αποφυγή αποστολής άσχετων σχολίων καθώς και η κακόβουλες αντιπαραθέσεις μεταξύ χρηστών (flames).







Δεν υπάρχουν σχόλια: